Prijava na natječaj

Prijava na natječaj

Postanite dio našeg poduzeća s tradicijom i budućnosti. Prijavite se za rad kod nas! Ovdje možete pronaći savjete i upute za prijavu za radno mjesto.

Postupak prijave 

Molimo Vas, predajte Vašu dokumentaciju za prijavu putem naše online platforme za prijavu ili putem e-maila na info@muepro.hr ili poštom na našu adresu:

MÜPRO d.o.o.
Kreše Golika 3
10090 ZAGREB

Naš odjel za ljudske resurse temeljito provjerava sve zaprimljene prijave u suradnji s odjelom za koji je natječaj raspisan.

Molimo Vas za razumijevanje, obzirom da postupak odabira iziskuje određeni vremenski period. Kontaktirat ćemo Vas u najbržem mogućem roku te Vam priopćiti status Vaše prijave.

Savjet: šaljite potpune prijave. Na taj način štedite vrijeme koje se inače treba utrošiti na naknadno potraživanje podataka i dokumentacije te ujedno ubrzavate proces natječaja.

Vaša dokumentacija za prijavu

Prijava za natječaj treba sadržavati zamolbu, životopis i relevantni dokaz o kvalifikacijama.

Zamolba

Osnovu prijave za natječaj predstavlja zamolba koja sadrži sljedeće podatke:  
  • Radno mjesto za koje se prijavljujete (kod otvorenih zamolbi navedite područje za koje se prijavljujete):  kod prijave putem e-maila, ali i putem pošte u predmetu navedite kraticu radnog mjesta (npr. VMA SH ili MA DSA) navedenu u oglasu. Na taj način olakšat ćete nam zaprimanje i prosljeđivanje zamolbe
  • .
  • Osobna motivacija, razlozi za prijavu: u zamolbi jasno navedite zašto se prijavljujete za određeno radno mjesto kod MÜPRO-a i zašto ste upravo Vi pravi odabir za to radno mjesto.
  • Najraniji datum početka rada: molimo Vas, obavijestite nas o eventualno postojećim otkaznim rokovima kako bi iste mogli uvažiti.
  • Predodžba o plaći: podatak o plaći koji očekujete potreban je kako bi mogli obraditi Vašu prijavu! Molimo Vas, navedite Vaša očekivanja u obliku bruto godišnjeg prihoda. Ovaj podatak ćemo objektivno ispitati sukladno Vašim kvalifikacijama i upražnjenim radnim mjestom

Vaš životopis

Potreban nam je tablični prikaz životopisa s precizno navedenim mjesecima (npr. 01/2010 do 03/2011) te poslovne stanice u Vašem životu, obično od završetka školskog obrazovanja do danas. 

Dokazi o kvalifikacijama

Relevantni dokazi poput:
  • svjedodžbi
  • preporuka poslodavaca
  • certifikata i kvalifikacija
dopuna su Vašoj zamolbi. Molimo Vas da nam pošaljete jednu datoteku koja sadržava sve priloge zamolbi u PDF ili Word obliku. Na taj način olakšat ćete nam obradu zamolbe.

Otvorene zamolbe

Zamolbe motiviranih i kvalificirani kandidata uvijek su dobrodošle. Kod otvorenih zamolbi bitna je njihova snažna formulacija.

Obavezno navedite za koje područje, odnosno radno mjesto ste zainteresirani i zašto ste prikladni za to radno mjesto.

Ako nam Vaš profil bude zanimljiv, a trenutačno nemamo odgovarajuće radno mjesto, kontaktirat ćemo Vas (ako ste s time suglasni) kako bi Vaše podatke uveli u našu bazu podataka te kako bi Vas u nekom kasnijem trenutku, ako se ukaže potreba za time, mogli kontaktirati. U nekim slučajevima to je izrazito brzo.

Kontakt osoba za natječaje u odjelu za ljudske potencijale

Naša kadrovska služba stoji Vam na raspolaganju za sva pitanja. Ukoliko imate pitanje pošaljite e-mail na info@muepro.hr ili nazovite radnim danom između 8:00 i 16:00 sati. Broj centrale je 00385 1 6460 100