Dobavljači

Dobavljači

MÜPRO i dalje dinamično raste!     Rastite zajedno s nama!

Neprestano nadopunjujemo program isporuke te dobavljačima koji zadovoljavaju određene uvjete rado dajemo priliku za zajednički razvoj.

Ako ste zainteresirani za suradnju s MÜPRO-m, poštovanje prema ljudima i prirodi te održiv razvoj trebaju Vam biti jednako važni kao i nama.

Od naših dobavljača očekujemo ekološku i socijalnu osviještenost kod proizvodnje i u prodaji, uključujući vođenje računa od emisijama CO2 i drugim ekološkim aspektima.

Važno nam je da naši partneri-dobavljači djeluju u skladu s vrijednostima našeg poduzeća te da pouzdano jamče poštivanje ljudskih prava, što se posebice odnosi na zabranu dječjeg rada, uvažavanje zakona o zaštiti okoliša i antikorupcijskih zakona, sigurnost proizvoda i transparentnost poslovanja.

Ubrajate se u najbolje na Vašem području te ste zainteresirani za kontinuirani rast u okruženju partnerske suradnje? Ispunite što detaljnije upitnik za dobavljače i pošaljite ga putem e-maila. Temeljito ćemo provjeriti Vaše podatke te ćemo Vas ubrzo kontaktirati.

Preuzimanja

Upitnik za dobavljače

Upitnik za dobavljače

Želite li surađivati s nama? - Ispunite što detaljnije upitnik za dobavljače i pošaljite ga putem e-maila na info@muepro.hr

Kupoprodajni uvjeti

Kupoprodajni uvjeti

MÜPRO d.o.o.