Profil poduzeća

MÜPRO – pojam napretka i kvalitete

S više od  50 godina iskustva u branši i prisutnosti na tržištu MÜPRO se ubraja u vodeće ponuđače tehnike pričvršćivanja, zaštite od buke i protupožarne zaštite. MÜPRO grupacija zastupljena je na međunarodnoj razini sa sedam podružnica u Njemačkoj, poduzećima u 13 država i više od dvadeset međunarodnih distribucijskih partnera u svijetu. MÜPRO proizvodi koriste se u više od 50 zemalja.

Kvalitetna rješenja za pričvršćivanje - za sve vrste primjene

MÜPRO proizvodi i stavlja na tržište funkcionalna rješenja za pričvršćivanje, vrhunske kvalitete, za primjenu u kućnoj tehnici i industrijskim instalacijama, uz posebno uvažavanje tehnika kojima se sprečava prijenos buke i vibracija kroz konstrukcije.

Nadalje, našim kupcima nudimo spektar raznolikih proizvoda koji se, ako je to potrebno, mogu izraditi po mjeri.

Vizionarska tehnika i inovacije od 1964.

Marka MÜPRO simbol je kvalitete i vizionarske tehnike: s inovacijama poput MÜPRO sigurnosne kvačice za obujmice, MÜPRO Optimal - prve obujmice za cijev s brzim zatvaračem ili čvrste točke za cjevovode sa zvučnom izolacijom PHONOLYT® postavili smo nova mjerila i obilježili tržište rješenja za pričvršćivanje i zaštitu od buke kroz desetljeća.

Stručnjak sa sveobuhvatnim iskustvom i znanjem

MÜPRO posjeduje dugogodišnje iskustvo i na posebnim područjima primjene tehnike pričvršćivanja poput čistih prostorija i tunela, protupožarnih elemenata za pričvršćivanje ili pričvršćenja za teške terete te pruža podršku kupcima u tuzemstvu i inozemstvu glede tehničkih pitanja.

Pričvršćivanje u brodogradnji specijalnost je tvrtke MÜPRO Maritimsa sjedištem u Hamburgu, koja se kao dio MÜPRO grupacije specijalizirala za proizvodni program u brodogradnji. 

MÜPRO film o poduzeću

MÜPRO film o poduzeću

MÜPRO film o poduzeću nudi zanimljive uvide u povijest poduzeća te daje dobar pregled važnih djelatnosti, kompetencija i područja.