MÜPRO online-trgovina

Sajam ISH 2019, Frankfurt

Sajam ISH 2019, Frankfurt

Od 11. do 15. ožujka, u hali 4.2, štand D56, MÜPRO predstavlja svoje proizvode. Veselimo se Vašoj posjeti!

Otvorenje podružnice u Beogradu

Otvorenje podružnice u Beogradu

Od 03.01.2019. MÜPRO d.o.o. započinje s aktivnostima nove podružnice u Beogradu. Veselimo se Vašoj posjeti!

Sajam KGH, Beograd

Sajam KGH, Beograd

05.12.–07.12.2018 MÜPRO predstavlja svoje proizvode na najprestižnijem sajmu klimatizacije, grijanja i ventilacijskih sistema te vodovoda i kanalizacije u regiji.

Sidreni vijak za velika opterećen...

Sidreni vijak za velika opterećenja BZ

Siguran odabir kod zahtjevnog pričvršćivanja u napuknutom i nenapuknutom betonu. Poboljšane učinkovitosti i mogućnosti primjene. Idealno za instalaciju konzola, sustavnih vodilica, osnovnih ploča itd. Europska tehnička dozvola (ETA). Odobren za upotrebu pod sizmičkim djelovanjem.

Prošireni program obujmica za cij...

Prošireni program obujmica za cijevi

MÜPRO kroz svoje unaprijeđene proizvode sada nudi još širi spektar proizvoda te još veću ponudu dvodijelnih obujmica za cijevi s vijkom. Nova, prolazna geometrija žljebova te njezin otisak na području kompaktne prirubnice zaslužni su za izrazito veliku stabilnost nove dvodijelne obujmice za cijev.

MPR sustav, od sada od nehrđajuće...

MPR sustav, od sada od nehrđajućeg čelika

MÜPRO MPR sustav vodilica od nedavno je dostupan i u izvedbi od nehrđajućeg čelika u obliku dodatnog površinskog sloja. MPR sustavne vodilice i elementi s kvalitetom čelika V4A posebno su prikladni za primjenu u vlažnim unutarnjim prostorima i vanjskim prostorima izloženim vremenskim utjecajima.

Osnovne ploče, ojačane

Osnovne ploče, ojačane

S pojačanjem materijala s 6 na 8 milimetara, osnovne ploče novih konzola za vodilice te drugi montažni dijelovi MPC sustava vodilica ponovno su značajno poboljšani te sada zadovoljavaju tehničke zahtjeve Eurokoda 3.

Novo: MÜPRO pričvršćivanje pomoću...

Novo: MÜPRO pričvršćivanje pomoću čičak trake

Nova MÜPRO osnovna ploča za pričvršćivanje omogućuje fleksibilno i nekomplicirano stavljanje natpisa na cjevovode. Pričvršćivanje je jednostavno pomoću čičak trake.