MÜPRO čičak traka: za brzo i jednostavno označavanje cijevi

MÜPRO čičak traka: za brzo i jednostavno označavanje cijevi

Nova MÜPRO osnovna ploča s pričvršćivanjem pomoću čičak trake  omogućuje fleksibilno i nekomplicirano stavljanje natpisa na cjevovode. Pričvršćivanje je jednostavno pomoću čičak trake.

Prednost: bušenje ili varenje nisu potrebni. Nije potreban nikakav pribor/alat za montažu.

Čičak traku odrežite običnim škarama ili nožem te je provucite kroz perforaciju na ploči s oznakom (ovisno o orijentaciji: vodoravno ili okomito). Traku čvrsto zategnite oko cijevi. 
 
Prednosti ovog sustava pričvršćivanja: promjer ili tip cijevi nisu bitni s obzirom da se čičak traka reže na odgovarajuću duljinu te se može prilagoditi različitim veličinama cijevi.

Stoga je moguća montaža na cijevi s izolacijom te cijevi različitih presjeka (okrugle, ovalne ili četvrtaste).

Čičak traka može se koristi za pričvršćivanje na cijevi od različitih materijala poput npr. čeličnih, bakrenih, plastičnih ili SML cijevi.

Perforacije na osnovnoj ploči također omogućuju pričvršćivanje na zid ili druge elemente poput instalacijskih vodilica ili konzola. 
 
U osnovne ploče s poklopcem mogu se stavljati ploče od resopala ili plastične ploče. MÜPRO nudi ploče s individualnim tiskom.

Kod plastičnih ploča moguć je puni grafički tisak preko čitave površine. Prijenos podataka vrši se jednostavno putem MS-Excel datoteke koja se šalje zajedno s narudžbom.

Ostale detalje vezane uz naš sustav natpisa potražite u našoj online-trgovini