MPR sustav vodilica i montažnih dijelova, od sada od nehrđajućeg čelika V4A

MPR sustav vodilica i montažnih dijelova, od sada od nehrđajućeg čelika V4A

MÜPRO kao ponuđač kompletnih rješenja u vidu svojih MPC, MPR i MPT sustava, nudi opsežan asortiman vodilica, kojima je diljem svijeta dokazao svoju kvalitetu u praksi, zahvaljujući svojem savršeno usklađenom priboru, ekonomičnim veličinama profila te različitim izvedbama materijala i površina.


Pregledajte ponudu vodilica u online - trgovini


Opsežan program za profesionalce neprestano se nadopunjava: MÜPRO nudi MPR vodilice  i MPR dijelove i od nehrđajućeg čelika V4A.

Čelik kvalitete V4A posebno je prikladan za primjenu u vlažnim unutarnjim prostorima i vanjskim prostorima izloženim vremenskim utjecajima. Tipična područja za primjenu su npr. industrijska postrojenja, sustavi za pročišćavanje vode, pogoni za proizvodnju prehrambenih namirnica ili pomorska područja te instalacije u blizini obale (u uobičajenim uvjetima).

Dozvoljena potisna nosivost MPR vodilica od nehrđajućeg čelika s 6,0 KN postavlja nova mjerila. Ostvareno je znatno povećanje opterećenja preciznijim usklađivanjem osnovne pločice i nazubljenja MPR sustava.

Asortiman MPR vodilica pokriva čitavo područje konstrukcije postrojenja te montaže paravana, regala te okvira na otvorenom i u zatvorenom:
  • u suhim, zatvorenim prostorima MÜPRO preporuča primjenu pocinčanih MPR proizvoda. Prikladni su za razne primjene u kućnoj tehnici kao i kod industrijskih konstrukcija te konstrukcije postrojenja.
  • povećane zahtjeve glede zaštite površine na otvorenom ispunjava vruće pocinčana izvedba: MPR vodilice i konzole te brojni montažni dijelovi poput ploče s navojima i hvataljki, držača za vodilice ili nosača s kukama dostupni su i u vruće pocinčanoj inačici. S mogućnošću rastezanja do 250 N/mm², korišteni materijal čelik S235 ima veće rezerve opterećenja od uobičajenih sustava.
  • MPR sustav za brzo pričvršćivanje tip S – oplemenjen inovativnim cink-nikal slojem – posjeduje vrlo dobru antikorozivnu zaštitu na otvorenom, što je dokazano različitim izlaganjima slanom mediju.


MÜPRO sustav vodilica

U okviru kompletnog programa sustava vodilica MÜPRO nudi rješenja za pričvršćivanje u svim mogućim situacijama u kućnoj tehnici te industriji i konstrukciji postrojenja. MPC sustav je također prikladan za univerzalnu primjenu. Sustav je dostupan i s MÜPROtect prevlakom za primjenu u korozivnim okruženjima na otvorenom – jamči 25 godina zaštite od hrđanja kod kategorija korozivnosti C1 do C3 sukladno DIN 12944.

Za konstrukcije za pričvršćivanje teških tereta u kućnoj tehnici ili kod industrijskih konstrukcija ili konstrukcija pogona prikladan je
 MPT sustav u vruće pocinčanoj inačici za primjenu na otvorenom i zatvorenom. MPT vodilice dostupne su sada i u obliku  Q profila dimenzije 150 – savršeno za velike raspone i prijenos velikih opterećenja.