Optimizirane temeljne pločice za MPC konzole

Optimizirane temeljne pločice za MPC konzole

Nove temeljne pločice za MPC konzole za vodilice te ostali montažni dijelovi MPC sustava vodilica optimizirani su po pitanju debljine, kvalitete, geometrije i perforacija materijala sukladno najnovijem stanju tehnike.

Stoga MÜPRO MPC i MPR konzole za vodilice zadovoljavaju tehnički pravilnik Eurokod 3 (EC 3), kojim su propisane dimenzije čeličnih građevinskih elemenata u Europi. 
 
Debljina gotovo svih temeljnih pločica u MPC sustavu vodilica povećana je s 6 na 8 mm debljine čelika. Ujedno je i poboljšana kvaliteta čeličnih ploča - kod elemenata kod kojih je postojao potencijal za optimiranje- i to sa S 235 na S 255. Zahvaljujući tome nosivost i potencijalne deformacije temeljnih pločica za konzole vodilica zadovoljavaju najnovije standarde.

Ojačane temeljne pločice raspolažu većom količinom materijala te time pružaju veću sigurnost i nosivost. Varne niti između temeljne pločice i vodilice su neprekinute te time i kvalitetnije. Novost je i smjer uzdužnih rupa koji je prilagođen montaži.
 
Sukladno tome nadopunjeni su i tehnički podaci u MÜPRO katalogu. Uz podatke o opterećenju sukladno EC 3 sada su navedene i specifične vrijednosti materijala, poput npr. sirovine ili dozvoljenih naprezanja čelika za određene proizvode.
 
Dodatne informacije o MÜPRO konzolama za vodilice pronaći ćete u našoj
online-trgovini
.