Čvrste / slobodne točke

Čvrste / slobodne točke

MÜPRO čvrste točke za cjevovode karakterizira preuzimanje velikih tlačnih sila te dobar prijenos snage npr. kod korištenja potpornja za okomite cijevi ili kod vertikalnih vodova.

Materijal i konstrukcija čvrstih točki dodatno omogućuje redukciju buke do 40 dB.

Nudimo i građevinske dijelove za čvrste točke cjevovoda za niža opterećenja, koji se mogu fleksibilno montirati na zidove, stropove i podove.

Naše provjerene ljuske od tvrdog drveta s dobrom toplinskom izolacijom mogu se koristiti kao izolacija čvrstih točaka kod cjevovoda za hlađenje.

Naše slobodne točke mogu bez problema kompenzirati rastezanje cjevovoda različitih tipova uslijed djelovanja temperature, neovisno o tome koriste li se za pričvršćivanje plastičnih cijevi ili velikih čeličnih cijevi.

Montaža u skladu s pravilima struke, raznolike mogućnosti primjene i prilagođeni klizni put dodatne su prednosti MÜPRO slobodnih točki.


Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini

Film: Čvrste točke cjevovoda

Film: Čvrste točke cjevovoda

STATO set konzola od MÜPRO-a idealan je kao podesiva podkonstrukcija za čvrste točke kod instalacija u industriji i pogonima. U novom filmu o primjeni MÜPRO pokazuje mogućnosti instalacije i objašnjava kako se izrađuje konstrukcija.