Instalacijske vodilice / modularni sustav vodilica

Instalacijske vodilice / modularni sustav vodilica

MÜPRO sustav instalacijskih vodilica zahvaljujući različitim veličinama profila omogućuje pričvršćivanje cjevovoda ili ventilacijskih trasa u skladu s opterećenjem.

Montažni prorez sa skalom omogućuje istovremeno precizno i fleksibilno pričvršćivanje obujmica za cijevi i montažnih dijelova u kombinaciji s MÜPRO sustavom instalacijskih vodilica.

Zahvaljujući opsežnom priboru i montažnim dijelovima sustavne vodilice su idealne za izgradnju složenih potpornih konstrukcija za čvrste točke, postolja, regale ili složene nosive konstrukcije.

Modularni karakter dozvoljava individualno prilagođavanje profila situaciji koja se nalazi na gradilištu.

Dodatno su dostupni različiti materijali i izvedbe površina, koji jamče optimalan vijek trajanja na različitim mjestima primjene npr. u blizini mora ili u drugim korozivnim atmosferama.


Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini

Film: MPR spojni zatvarač

Film: MPR spojni zatvarač

Brzo, jednostavno i sigurno: MPR spojni zatvarač tip S omogućuje jednostavno spajanje MÜPRO montažnih dijelova tipa S i MPR sustavnih vodilica bez alata. Saznajte više u našem filmu o primjeni.

Film: MÜPRO sustavi vodilica

Film: MÜPRO sustavi vodilica

MÜPRO program vodilica obuhvaća tri područja primjene: MPC, MPR i MPT sustav. U filmu su predstavljena tri sustava vodilica te su prikazane mogućnosti obrade i montaže.