Protupožarna zaštita / sprinkleri

Protupožarna zaštita / sprinkleri

Naši protupožarni proizvodi obuhvaćaju opsežan program protupožarne tehnike za pričvršćivanje za sve instalacije koje podliježu smjernici za mreže vodova (LAR).

Posebnu pažnju posvećujemo sigurnom pričvršćivanju cjevovoda i ventilacijskih vodova na području spuštenih stropova, kod povećanih zahtjeva glede otpornosti na požare i rasponima do 3 metra.

Nadalje nudimo certificirane sustave za zatvaranje otvora cijevi na zidovima kod provođenja metalnih i plastičnih cijevi u protupožarnim zidovima i stropovima. Naši sustavi za zatvaranje otvora cijevi na zidovima prikladni su za različite materijale zidova i stropova te zadovoljavaju zahtjeve protupožarne zaštite od 30 minuta (vatrozaustavno) i do 90 minuta (vatrostalno).

Na području obrane od požara nudimo sprinkler proizvode s VdS i/ili FM certifikatom za pričvršćivanje sustava za gašenje požara. Oni se pretežito koriste u skladištima, podzemnim garažama, parkiralištima, trgovačkim centrima, velikim poslovnim i upravnim zgradama, ali i u bolnicama, školama, staračkim domovima i domovima za nemoćne.


Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini