Zaštita od buke

Zaštita od buke

Štete nastale uslijed buke često su se pokazale kao izrazito skupi nedostaci na građevinama. MÜPRO nudi opsežna rješenja i sustave za zaštitu od buke.

Korišteni materijali te specifična konstrukcija naših proizvoda u skladu su sa zahtjevima o zaštiti od buke prema DIN 4109 i VDI 4100. Naše proizvode također odlikuje prikladnost za primjenu na različitim temperaturama.

Kod montaže čvrste točke za vodovodne cijevi ili za pričvršćivanje agregata poput bojlera za grijanje, pumpe ili pak klimatizacijskog i ventilacijskog uređaja: korištenje sustava za zaštitu od buke razvijenih posebno u tu svrhu omogućuje njihovo pričvršćivanje na strop, zid ili pod, a da pritom ne nastaje nepotrebna buka.

Naš modularni sustav te rješenja prilagođena specifičnoj namjeni iz našeg asortimana za zaštitu od buke omogućuju propisnu i brzu montažu konstrukcija vodilica ili ovješenih ventilacijskih kanala bez stvaranja zvučnih mostova.


Pogledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini

Film: PHONOLYT program

Film: PHONOLYT program

Sustavni elementi MÜPRO PHONOLYT programa idealni su za različite primjene na području prigušivanja buke. U filmu MÜPRO objašnjava princip djelovanja PHONOLYT prigušivača buke i prikazuje primjere primjene.