Naše prednosti

Naše prednosti

MÜPRO proizvodi i stavlja na tržište funkcionalna rješenja za pričvršćivanje vrhunske kvalitete, za primjenu u kućnoj tehnici i industrijskim instalacijama, uz posebno uvažavanje tehnika kojima se sprečava prijenos buke kroz konstrukcije i prijenos vibracija.

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo i na posebnim područjima primjene tehnike pričvršćivanja poput čistih prostorija i tunela, protupožarnih elemenata za pričvršćivanje ili pričvršćenja za teške terete te pružamo podršku kupcima u tuzemstvu i inozemstvu glede tehničkih pitanja.

Kupac nam je na prvom mjestu

Veliku pažnju pridajemo pružanju usluga i savjetovanja naših kupaca u svim fazama projekta. Kod izrade optimalnog rješenja za pričvršćivanje imat ćete podršku naših iskusnih inženjera s utemeljenim iskustvenim znanjem na području tehnike pričvršćivanja, koja uključuje statičke izračune i dokaze. Kvalificirani suradnici koji će Vas savjetovati na gradilištima te naša 24-satna dostava unutar Hrvatske nadopunjuju našu ponudu.

Kompetentan partner za specijalne konstrukcije

Mi smo profesionalan i kompetentan partner za specijalne konstrukcije i izradu po mjeri te Vam pružamo podršku u svakoj fazi Vašeg projekta, kao i opsežno savjetovanje i brzu realizaciju.