Čiste prostorije

Čiste prostorije

Naš proizvodni program dostupan je i za čiste prostorije

Čista prostorija danas ima važnu ulogu u brojnim područjima moderne industrije - primjerice, kod proizvodnje poluvodiča, u optičkoj i laserskoj tehnologiji, u zrakoplovstvu i astronautici, bio-znanostima, medicinskim istraživanjima ili proizvodnji namirnica i lijekova.

Svi proizvodi iz našeg programa te specijalni dijelovi i varene konstrukcije do 6 m duljine sukladni su zahtjevima koje trebaju ispuniti prostorije razreda 7, prema DIN EN ISO 14644-1 (= razred 10.000 sukladno US-FED standardu 209 D).

Konstrukcija i proizvodnja - fleksibilan tijek proizvodnje

Kod konstrukcije proizvoda, prikladnih za primjenu u čistoj prostoriji,  izbjegavamo otvorene bridove i površine na kojima se mogu taložiti čestice.  Preferiramo jednostavne oblike, čime izbjegavamo nastanak teško dostupnih mjesta koja se ne mogu čistiti.

Materijali i površine -  materijali otporni na koroziju i prevlake prikladne za čiste prostorije

Za čistu prostoriju nudimo materijale otporne na koroziju, poput nehrđajućeg čelika V2A i V4A.Nadalje, prevlaka prikladna za čiste prostorije moguća je već u proizvodnji, između ostalog u obliku praškastog sloja (ujedno i na pocinčanim građevinskim elementima u različitim bojama). Prema potrebi definirat ćemo i deplinifikaciju površina.

Čišćenje i pakiranje - uvažavamo Vaše zahtjeve

Čišćenje i pakiranje od posebne su važnost kada se radi o čistim prostorijama. Vodimo računa o tome i postupamo sukladno razredu 7 prema DIN EN ISO 14644-1Hermetički zavarena pakiranja, uključujući desikant vrećice, dio su našeg standarda, jednako kao i  pakiranje proizvoda u foliju koja ne ispušta plinove na očišćenim plastičnim paletama. Rado ćemo za kupce izraditi posebne oznake i posebne etikete.

Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini