Sustavi za pričvršćivanje teških cijevi

Sustavi za pričvršćivanje teških cijevi

Maksimalna funkcionalnost pri velikim opterećenjima

U industriji, kod izgradnje postrojenja te kod velikih opterećenja u kućnoj i klimatizacijskoj tehnici, postoje specifični zahtjevi kod pričvršćivanja teških cijevi, koji trebaju biti ispunjeni i prilagođeni svakom individualnom slučaju uz uvažavanje okvirnih uvjeta.

Elementi za pričvršćivanje cijevi moraju podnositi velika opterećenja te biti prikladni i za primjenu na otvorenom. Njihova montaža je jednostavna i brza.

MÜPRO na području pričvršćivanja teških cijevi nudi kompletnu paletu proizvoda za raznoliku primjenu uz uvažavanje maksimalne funkcionalnosti.

Klizni nosači koji služe kao čvrste točke, slobodne točke s vodilicama ili tek kao kontaktne površine dostupni su u raznim izvedbama. Za nazivne širine cijevi DN 25 do DN 600 moguća je primjena MÜPRO pričvrsnica za teške cijevi, izrađene od različitih materijala i s različitim obradama površina , između ostalog od građevinskih čelika (St materijali), legure otporne na djelovanje topline, nehrđajući čelik, vruće pocinčani, grundirani, lakirani itd.

Uz uhodani standardni program moguća je izrada pričvrsnica po narudžbi.

Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini

Servisne informacije

Servisne informacije

Kod planiranja i realizacije aplikacija na području pričvrsnica za teške cijevi pružamo brzu i praktičnu podršku. Saznajte više o našoj ponudi usluga.

Naše reference

Naše reference

Neovisno o tome je li riječ o tehnici pričvršćivanja na Eiffelovom tornju ili poboljšanju protupožarne zaštite u skladištu s maksimalnim osiguranjem u Luksemburgu – MÜPRO se diljem svijeta pokazao kao pouzdani partner kod različitih građevinskih pothvata. Pogledajte izvješće s referencama za naše odabrane projekte i...