Tehnika pričvršćivanja

Tehnika pričvršćivanja

MÜPRO - stručnjak sa sveobuhvatnim iskustvom i znanjem

MÜPRO  modularna tehnika nudi rješenja  za sve moguće primjene u kućnoj tehnici te industrijskim konstrukcijama i konstrukciji postrojenja. Zahvaljujući svojo međusobnoj kompatibilnosti i funkcionalnosti naši proizvodi predstavljaju rješenja za tehnički zahtjevne izazove. Instalacijske vodilice, obujmice za cijevi, fiksne i slobodne točke te montažni dijelovi - kod MÜPRO-a sve dobivate na jednom mjestu.

Kompletan ponuđač sustavnih vodilica

Sa svojim opsežnim programom sustavnih vodilica MÜPRO se dokazao kao kompletan ponuđač u ovom segmentu. MÜPRO Sustave vodilica odlikuje brza i jednostavna montaža te velika fleksibilnost i ekonomičnost.  MPC, MPR i MPT sustav nudi rješenja za pričvršćivanje u kućnoj tehnici te industrijskim konstrukcijama i konstrukcijama postrojenja.
  • MPC sustav: može se univerzalno koristiti u sanitarnim konstrukcijama te konstrukcijama za grijanje i ventilaciju (u zatvorenom  i na otvorenom)
  • MPT nosivi sustavikonstrukcije za pričvršćivanje teških tereta u kućnoj tehnici, pričvršćivanje teških sustava cjevovoda u industriji i konstrukciji postrojenja
  • MPR sustav: sustav za brzu montažu konstrukcije postrojenja, idealan za konstrukcije paravana te regala i okvira

MÜPRO program obujmica za cijevi

Za sanitarne instalacije, cijevi za klimatizaciju, hlađenje ili ventilaciju te lake, srednje teške i teške sustave cjevovoda: MÜPRO program obujmica za cijevi sadrži odgovarajuće proizvode za različite primjene. Moguća je i izrada specijalnih rješenja prema Vašim individualnim zahtjevima. Brza montaža, jednostavne tehnike zatvaranja, pouzdana opterećenja i izvrsne vrijednosti zvučne izolacije odlike su naših obujmica za cijevi. Osiguravamo Vam maksimalnu fleksibilnost i ekonomičnost u svakom trenutku.


Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini