Zaštita od buke

Zaštita od buke

Naši proizvodi za zaštitu od buke sprečavaju prijenos buke na onom mjestu na kojem buka nastaje


Zašita od buke i izolacija vrlo su bitne stavke kod izgradnje stambenih i poslovnih zgrada. Buka negativno utječe na naše zdravlje. Nije samo dugotrajno izlaganje buci ili visokim razinama buke štetno. I kratkotrajno djelovanje zvukova, čak i tihih može ometati mir ili mogućnost koncentracije.

Štete nastale uslijed buke su se stoga često pokazale kao izrazito skupi nedostaci na građevinama, koje se mogu izbjeći korištenjem odgovarajućih proizvoda za zaštitu od buke.

MÜPRO elementi za zaštitu od buke odvajaju potencijalne izvore buke i cijevi koje provode buku od građevinskog tijela. Izbjegava se nastanak zvučnih mostova, a prijenos buke se zaustavlja na mjestu na kojem buka nastaje.

I kod velikih opterećenja ili velikih intenziteta buke naš opsežan program zaštite od buke nudi prikladne sustavne elemente kojima se mogu riješiti gotovo svi problemi vezani uz buku i tehnike pričvršćivanja u kućnoj tehnici: od jednostavnog pričvršćivanja, preko čvrstih točki za pričvršćivanje cjevovoda pa sve do pričvršćivanja malih i velikih agregata, postoji odgovarajuće rješenje za svaki pojedinačni slučaj.

MÜPRO će Vam pružiti podršku kod  planiranja i provođenja svih mjera koje kod Vaših projekata mogu osigurati optimalnu zaštitu od buke.


Pregledajte cjelokupnu ponudu naših proizvoda u Online - trgovini

Film: PHONOLYT program

Film: PHONOLYT program

Sustavni elementi MÜPRO PHONOLYT programa idealni su za različite primjene na području prigušivanja buke. U filmu MÜPRO objašnjava princip djelovanja PHONOLYT prigušivača buke i prikazuje primjere primjene.

Dobro je znati - savjeti za zašti...

Dobro je znati - savjeti za zaštitu od buke

Buka – kako nastaje buka i kojim građevinsko-tehničkim mjerama se može suzbiti? Naš prilog na temu zaštite od buke pokazuje što je bitno kod tehnike pričvršćivanja i koje mjere umanjuju emisiju buke.

Popis stavki za učinkovitu zaštit...

Popis stavki za učinkovitu zaštitu od buke

MÜPRO Popis stavki pomoći će nam kod uvažavanja najvažnijih načela zaštite od buke, kod planiranja i izvedbe instalacija. Popis stavki za učinkovitu zaštitu od buke možete besplatno preuzeti ovdje.